Akdeniz Karpaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Teoman İsmail Kesercioğlu, 1–3 Ekim 2026 tarihleri arasında Ardahan’da düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Apifitoterapi Çalıştayı’na katıldı.
Ardahan Üniversitesi, Ankara Üniversitesi Teknokent ve ilgili paydaş kurumların iş birliğiyle gerçekleştirilen çalıştayda, Prof. Dr. Kesercioğlu, “İklim Değişikliğinin Arı Popülasyonuna Etkileri” konusunu ele aldı.
Çalıştayda arıcılık, apiterapi ve fitoterapi alanındaki bilimsel gelişmeler değerlendirilirken, iklim değişikliğinin arı popülasyonları ve ekosistem üzerindeki etkilerine dikkat çekildi.
Akdeniz Karpaz Üniversitesi olarak bilimsel bilgi paylaşımını ve akademik iş birliklerini desteklemeye devam ediyoruz.
