Akdeniz Karpaz Üniversitesi ile ÖYAK arasında özel iş birliği ve eğitim indirim protokolü imzalanmıştır.
Söz konusu protokol, Prof. Dr. İsmet Esenyel (AKÜN Rektör Vekili) ile Mustafa Oymacı (ÖYAK Genel Müdürü) arasında imza altına alınmıştır.
Protokol kapsamında; ÖYAK üyeleri ile birinci derece yakınları, üniversitemizin Turizm ve Otel İşletmeciliği, Eğitim, Hava Ulaştırma ve İşletme Fakülteleri bünyesinde yürütülen lisans ve yüksek lisans programlarında %80’e varan indirim imkânı ile eğitim alma hakkına sahip olacaktır.
Bu değerli iş birliğinin, ÖYAK üyeleri ve ailelerinin eğitime erişimini kolaylaştıracağına ve üniversite–kurum iş birliklerinin güçlenmesine önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz.
