7 Aralık Sivil Havacılık Günü

Grand Pasha Lefkoşa Hotel’de gerçekleştirilen 7 Aralık Sivil Havacılık Günü panelimize konuşmacı olarak katılım sağlayan Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Sayın Mustafa Sofi, T&T Ercan Havalimanı Müdürü Sayın Serhat Özçelik, Cyxp Aviation Ltd. Direktörü Sayın Zeki Ziya, Pegasus Havayolları Kaptan Pilot Sayın Akın Ercan, Danışman Sayın Nevzat Arşan ve Pegasus Havayolları Kabin Amiri Sayın Burcu Aksu’ya öğrencilerimize aktarmış oldukları değerli bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kamu ve özel sektör temsilcilerine, değerli akademisyen ve öğrencilere panelimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.