Akdeniz Karpaz Üniversitesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Grand Pasha Girne Otel’de yemek düzenledi. Grand Pasha Ailesi tarafından tüm personel adına 1’er adet fidan bağışı yapıldı. Düzenlenen yemeğe Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar da katıldı. Cumhurbaşkanı Tatar konuşmasının ardından, üniversitemizin Rektörü Sayın Prof. Dr. Teoman İsmail Kesercioğlu ve diğer personele bağışlanan fidanların sertifikalarını takdim etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

27-28 Ocak Şehitlerini Anma Paneli Düzenlendi

Akdeniz Karpaz Üniversitesi Kıbrıs Araştırmaları Merkezi tarafından 27-28 Ocak Şehitlerini Anma Paneli gerçekleştirildi. Panel, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Program akışında, AKÜN