KKTC’de Turizm ve Gastronomi Semineri gerçekleştirildi.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN) Turizm Haftası etkinlikleri dahilinde 26 Nisan 2024 tarihinde üniversite kampüsünde “KKTC’de Turizm ve Gastronomi” başlıklı bir seminer düzenledi. Seminer kapsamında sektörden iki değerli konuşmacı, Grand Pasha Lefkoşa Otel Genel Müdürü Eylül Özbilen ve Şef Ceren Karapaşa, bilgi ve tecrübelerini dinleyiciler ile paylaştılar.

Seminerin başlangıcında AKÜN Turizm ve Otel İşletmeciliği Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Sarvnaz Baradarani açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Sonrasında ise AKÜN Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Işılay Coşkun’un moderatörlüğünde Şef Ceren Karapaşa ve Grand Pasha Lefkoşa Otel Genel Müdürü Eylül Özbilen sırasıyla konuşmalarını katılımcılarla paylaştılar. Misafir konuşmacılar, turizm ve gastronomi ile ilgili sektörden tecrübelerini aktardıkları sunumları sonrasında soruları yanıtladılar. Katılımcılar tarafından ilgi ile dinlenen seminer, plaket töreni ile sona erdi. Seminer sonrasında ise üniversite çalışanları ve öğrencileri tarafından hazırlanan farklı kültürlerden yiyecek içeceklerin yer aldığı gastronomi etkinliği de düzenlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir